Det började på 1980-talet. Då väcktes idén om en golfklubb på Hammarö. 1986 bildades klubben, och 1991 var vår bana spelklar. Idag är vi drygt 1 300 medlemmar och cirka 8 000 gäster som spelar den omtyckta banan varje år. Vi har mycket att vara glada och stolta stolta över, bland annat att PGA-proffset Jonas Blixt är hedersmedlem hos oss.

Vi är en ideell förening som ägs och drivs av klubbens medlemmar. Årsmötet är vårt högsta beslutande organ. Årsmötet väljer en styrelse som styr verksamheten genom klubbchefen som tillsammans med övrig personal ansvar för den dagliga driften. Du hittar våra stadgar och styrdokument här.

Verksamheten bygger till stor del på ideella krafter som engagerar sig i kommittéer och andra arbetsgrupper. Tillsammans gör vi Hammarö Golfklubb ännu bättre.