Hoppas att ni är lika sugna på en säsongstart som vi!

Vi vill påminna er om den goda nyheten att Golf klassas som friskvård!

De aktiviteter som är avdragsgilla hos oss är följande:

Lektioner är friskvård så länge det inte kostar mer än 1000:-/tillfälle.En privatlektion 25 minuter kostar 350:- då kan du plocka ihop lektioner efter behov för ditt friskvårdsbidrag. Läs mer på hemsidan om våra lektioner och paket eller kontakta Filip på filip@hammarogk.se.

Nybörjarkurser är också avdragsgillt, ni som har kompisar som är sugna på att börja, kan informera om att nybörjarkursen är friskvård. Vårt nybörjarpaket kostar 3900:- inkl. medlemskap. Kursen kostar 2000:-. Då kan man alltså använda 2000:- till friskvårdsbidrag.

Ni som tycker om att träna på rangen kan köpa rangekort för era friskvårdspengar.

Till sist, ni som vill ta med era kompisar som av någon märklig anledning inte är medlemmar hos oss kan tipsa om att greenfeeavgifter är avdragsgilla, ni kan själva givetvis använda detta när ni besöker andra banor.

Det är viktigt att er arbetsgivare har med Golf som friskvård och att alla anställda erbjuds det.

Om ni vill läsa mer om friskvårdsbidraget för golf kan ni klicka på denna länkà http://www.golf.se/klubb-och-anlaggning/friskvardsbidrag/

Publicerad: 30 januari, 2018