Boka lite kvalitetstid

Boka speltid
Meny

Följ med Filip till Portugal!

Efter höstens lyckade resa till Portugal åker vi ännu en gång dit, men denna gång lite mer söder ut, nämligen till Algarvekusten. Anläggningen heter Pestana Vila Sol och är nog den bana med högst kvalitetvi har åkt till på våra klubbresor. Vila Sol har varit värd för Europatourtävlingen Portuguese Open och har 27 hål på anläggningen. Banan kantas av pinjeskog och är av parkkaraktär.

På den lediga dagen kan man ta en taxi in till Villamoura för att njuta av shopping och nöjen. Det tar bara några minuter!

Förutom golf på en bana i toppklass arrangerar Filip en Golfskola.

Golfskolan kommer att inrikta sig på närspel samt grunder i det långa spelet. Innan ni går på planet på Arlanda får ni ett häfte med bilder och instruktioner för alla slag. Nyhet med vårens Golfskola är att ni kommer att få mer egen tid med Filip. Efter varje gruppträning som är ca 1h kommer Filip att stanna kvar för att ha privatlektioner. Efter er privatlektion kommer ni att få video från lektionen samt kommentarer på mail.

Under rundan ska ni få göra en rondanalys, det kommer att vara olika syften och mål med detta varje runda. Rondanalysen går vi igenom tillsammans samt kopplar den till enkla tips och spelstrategi.

För mer info klicka här!

Publicerad: 20 november, 2017

Följ oss på Instagram @hammarogk