Boka lite kvalitetstid

Boka speltid
Meny

Vi fick åter igen nya vinnare i dagens sjunde serietävling. Segrade bland damerna gjorde Ruth Hansson på 70 slag netto, på andra plats kom Eivor Sundler på 77 slag. Dagens vinnare bland herrarna heter Sven Håkansson som fick ihop 75 slag netto ett slag före Roland Olsson. I niohålstävlingen fick vi också en ny vinnare, Ing-Marie Carlsson vann på 39 slag netto.

En deltävling återstår och den spelas torsdagen den 28 september. I niohålsklassen konkurrerar fyra spelare om totalsegern, fyra poäng skiljer mellan 1:a och 4:e plats. I herrklassen är det i första hand tre spelare som har tätkänning men många fler kan slåss om segern. Bland damerna har Stana Bengtsson skaffat sig ett stort försprång och leder med 8 poäng.

Se hela tabellen i bilagan Resultat 2017 seniorserien 14 sep ver2

 

Publicerad: 14 september, 2017

Följ oss på Instagram @hammarogk