Vi gratulerar Mary till årets  senior-cupmästare 2017.

Finalisterna spelade finalspelet tisdagen den 5 sep. Finalen spelades mellan Mary Ingels och Christer Åbjörn.

Matchen blev  spännande där  Christer kom starkt under andra halvan. Mary avgjorde på 16 hålet och blev årets senior-cupmästare.

Finalmatchen om 3:e och 4:e pris avgjordes mellan Bengt Karlsson och Ruth Hansson, där Bengt tog hem segern.

Cupmästare    2017                    700 kr/presentkort                    Mary Ingels

2:a pris                  2017                    400 kr/presentkort                    Christer Åbjörn

3:e pris                  2017                    300 kr/presentkort                    Bengt Karlsson

4:e pris                  2017                    150 kr/presentkort                    Ruth Hansson

Prisutdelning kommer att ske under hösten.

Tävlingsledningen vill tacka alla som deltog i tävlingen. Samtliga deltagare respekterade tidsplanen enligt givna direktiv från tävlingsledningen.

Tack!

Stig o Rut