Hej alla herrgolfare!
Snart är sista omgången spelad. Tack för er förståelse att säsongen varit strulig för oss i kommittén, vi hoppas att vi ska komma tillrätta med problemen till nästa år. Vi har dock en del roliga aktiviteter kvar!

Först ut är Shoot-outen den 6/9, där de 25 bästa i tabellen ska mötas i ett matchliknande spelform. Samling kl. 13.30, start kl. 14.00 hål 1-5.
Anmäl via GIT om kan vara med, annars kallas reserver in.

Herrmaster spelas den 16/9, start 14.00. Vi spelar en modifierad bana och avslutar med prisutdelning för säsongens samtliga tävlingar. Alla som har deltagit sex gånger eller mer är kvalificerade att delta.
Även här anmälan via GIT.

Slutligen har vi vår årliga match mot Bryngfjordens GK, Top-flit cup den 17/9 på Hammarö. Här är det de som spelat flest onsdagar som blir uttagna, det kan bli aktuellt med lottning om de sista platserna. Se tabell nedan. Anmäl dig på anslag vid Herrkommitténs tavla eller via mail till undertecknad
Stefan.se.johansson@storaenso.com. Ange även storlek på tröja.
Första bollen går ut kl. 13.00. Vi börjar med en lunch och genomgång tillsammans med Bryngfjordens lag.

Tabell: Shoot-Out efter omg 15

Herrkommittén gm