Välkomna till en ny säsong med Hammarö GK:s Juniorer 2017!

Hammarö GK kommer att som vanligt att bygga vår juniorträning med Golfäventyret som tagits fram av SISU och Svenska Golfförbundet för att skapa glädje, gemenskap och utveckling i din egen takt för att kunna spela golf hela livet.

Träningen sköts av Filip som tillsammans med aktiva Golfmammor och Golfpappor.

Vinterträningen startar torsdagen den 12 januari 18.00 – 19.30 i klubbhuset.

Vinterträning kommer sen ske på Tisdag, torsdag, lördag och söndag.

Tisdagar är det fysträning i Mörmohallen 17.00-18.00 Öppen för all juniorer

Filip håller i träning men ser gärna att vi föräldrar hjälper till som aktiv golfmamma/golfpappa så att vi hjälps åt att tillsammans skapar glädje och gemenskap.

Torsdagar putt i klubbhuset och swing i studio mellan 18.00-19.30

Ta med putt och en järn7:a och skor för inomhus. Filip håller i träningen

Lördagar träning i Karlstad Golfhall

09.00-10.00 Juniorer med 0-12 i HCP, Filip tränare

10.00-11.00 Juniorer med 13-36 i HCP Filip tränare tillsammans med golfmamma/pappa

11.00-12.00 Juniorer med +36-54 i HCP Filip tränare tillsammans med golfmamma/pappa

Söndagar träning i Karlstad Golfhall

09.00- 09.45 0-18 i HCP Filip tränare

09.45-10.30 19-54 i HCP Filip tränare tillsammans med golfmamma/pappa

Träning löper på fram tills vi kan träna ute – kanske redan i april !

Pizza – Putt – Party Torsdagen den 26 Januari – inbjudan kommer!

Denna kväll har vi föräldramöte och berättar om säsongen 2017 och hur vi alla kan hjälpas åt att bidra till en bra juniorverksamhet och hur roligt det är att vara golfmamma eller golfpappa.

Tex har reda två golfpappor lovat att ansvara för söndagstävlingarna.

Utomhusträningen kommer att ske på måndag, tisdag och onsdag..

Golfäventyret bygger ju att du utvecklas i din egen takt så därför kommer alla grupper vara indelade efter HCP allt för att kunna utvecklas och ha kul på lika villkor.

Golfkul                 5-8 år                                        Golfäventyret lek, träning och spel på korthålsbana

Steg 1                 Nybörjare mot 54                Golfäventyret range, chip putt och spel

Steg 2                  54-36                                         På väg mot 36 mer spel mer träning med Golfäventyret

Steg 3                  36-20                                     Spelar själv + tränar 2 gånger i veckan och tävlar

Steg 4                  20-10                                    Spelar och tränar för att nå nya låga rundor att tävla

Steg 5                  10-0                                      Golf blir mer individuell och du tävlar på någon ”tour”

Golftjej                                                                     En dag i veckan är det bara tjejer.

Fredagar                                                                     Golfmys på korthålsbanan – här saknas det ansvariga

Söndagstävling                                                         Här finns det två aktiva föräldrar som sköter detta.

Varmt välkomna till 2017 års juniorträning önskar Filip, Peder, Lars och Johan.

Publicerad: 10 januari, 2017